Μαρία Μπεκατώρου: «Ο κόσμος παίζει στο «Still standing» για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ»

Η γλυκιά παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της

Must Read

Aποκαλυπτική Μαρία Μπεκατώρου στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας για την… εμπλοκή της με τις «Άγριες Μέλισσες», το «Still standing» και τον πόλεμο με τον κορονοϊό!

Η γλυκιά παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στη Μαρία Ανδρέου, λέγοντας πως παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη της οικογένειάς της και του άντρα της! Αναφορικά με το κατά πόσο την επηρέασε ο εγκλεισμός την περίοδο της καραντίνας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που επαγγελματικά έτρεχα σαν άλογο με το “Still standing” και με το “Your face sounds familiar”. Και ξαφνικά κάποιος έκοψε όλη αυτή τη φόρα, όλη αυτή τη ροή της χαράς». Και συνέχισε: «Απότομα διεκόπησαν τα γυρίσματα στο τηλεπαιχνίδι και καπάκι μπήκε οριστικό τέλος στο “YFSF”. Ηταν μια νέα πραγματικότητα, την οποία δεν είχα επιλέξει».

Όσο για το αν θα άντεχε και άλλη καραντίνα, εξομολογήθηκε: «Ναι, θα άντεχα, γιατί αυτό που ζούμε είναι ένας πόλεμος. Είναι ένας υγειονομικός πόλεμος. Δεν είμαι άνθρωπος που το βάζει κάτω, αλλά η καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους θα μου κοστίσει».

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους ο κόσμος δηλώνει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει: «Τους αρέσει και θέλουν να περάσουν καλά. Αλλά θέλουν και να κερδίσουν χρήματα. Γιατί να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας; Κάποτε, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μου έλεγαν οι παίκτες: “Μαράκι, αν κερδίσουμε, θα κάνουμε ταξίδια, θα πάρουμε ρούχα, έπιπλα, θα διασκεδάσουμε”. Τώρα μου λένε “θα κλείσουμε τρύπες στην Εφορία, στη ΔΕΗ, στον ΕΝΦΙΑ”. Η οικονομική κρίση ήταν πολύ μεγάλη και τώρα με την πανδημία έγινε χειρότερη».

Με ποιο σίριαλ, όμως, η ίδια παθιάζεται; «Βλέπω φανατικά “Άγριες Μέλισσες”» εξομολογήθηκε στο «Enjoy» η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Επειδή, όταν κάνω γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι, ταυτόχρονα λίγα μέτρα πιο κάτω κάνει γυρίσματα όλο το καστ από τις “Άγριες Μέλισσες ”, έχω ταυτιστεί με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μιλάμε για καθημερινή σειρά, μιλάμε για κινηματογράφο. Έχουμε δει οσκαρικές ερμηνείες και δεν υπερβάλλω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This