Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου – Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία» (video)

«Πάντα ντρεπόμουν για κάτι πάνω μου. Πάντα είχα το κόμπλεξ της παχιάς»

Must Read

Η Καίτη Φίνου της οποίας το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το έκανε στην ταινία «ο παρθενοκυνηγός» μαζί με τον Σωτήρη Μουστάκα, αγαπήθηκε κυρίως όμως από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε με τον Στάθη Ψάλτη.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του dot και έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις ανασφάλειες που ένιωθε, ούσα νέα, με την εξωτερική της εμφάνιση, αποκαλύπτοντας πως ποτές δεν της άρεσε ο εαυτός της.

«Ποτέ δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία. Αν πίστευα ότι ήμουν ωραία, ίσως έκανα και διαφορετικά πράγματα. Δεν ξέρω τι αλλά, όχι, ποτέ δεν το πίστεψα. Πάντα ντρεπόμουν για κάτι πάνω μου. Πάντα είχα το κόμπλεξ της παχιάς γιατί δεν ήμουν πετσί και κόκαλο παρά σε πολύ λίγες εποχές.

Δεν ήμουν αδύνατη, αδύνατη ποτέ. Πάντα είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν, τώρα χόντρυνες και σταμάτα να τρως! Για μένα, όμως, η δίαιτα ήταν κάτι που την σιχαινόμουν αλλά έπρεπε να την κάνω γιατί τότε έπρεπε.

Μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα ότι δεν πρέπει γιατί δεν θέλω, μου αρέσει το φαΐ και υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και δόξα τον Θεό εγώ το έχω!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This