Άρχισαν οι κόντρες στο «J2US»! Τριαντάφυλλος για Δέσποινα Βανδή: «Aμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα» (video)

O Τριαντάφυλλος φανερά ενοχλημένος χαρακτήρισε τον σχολιασμό της Δέσποινας Βανδή ως ειρωνικό.

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος άρχισε την καριέρα του σε ηλικία 20 χρονών, όπου κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

Ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Τώρα τον απολαμβάνουμε σε δασκάλου στο τραγουδιστικό show «Just the 2 of Us» έχοντας για μαθήτρια την εκρηκτική πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το «J2US» με το ζευγάρι να τραγουδάει την επιτυχία της Νατάσσας Θεοδωρίδου «Παραδόθηκα σε σένα», γεγονός το οποίο προκάλεσε έκπληξη καθώς είχαν ακουστεί διάφορα σχετικά με την κόντρα που υπήρχε μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της γνωστής τραγουδίστριας.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του show, Νίκος Κοκλώνης, δεν το άφησε ασχολίαστο και με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Εννοείται τα βρήκα με τη Νατάσσα. Η Νατάσσα μας βλέπει τώρα.»

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να ενοχλήθηκε με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και συγκεκριμένα με εκείνα της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να μη γνώριζε πως ο διαγωνιζόμενος δεν έμενε πλέον στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα. Αυτός ο σχολιασμός ήταν που δυσαρέστησε τον Τριαντάφυλλο και ξέσπασε ενάντια στην κριτή του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ανέφερε πως «η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43.

26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα… εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της! 

Είναι πολύ ειρωνικό αυτό που είπε, έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης! Ας μας βάλει και άσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

https://www.youtube.com/watch?v=MmX7109u-og&feature=emb_logo

Ωστόσο, όντας πιο ήρεμος, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και εξήγησε τους λόγους που πειράχτηκε τονίζοντας ότι ένιωσε ότι δεν αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει στον χώρο της μουσικής.

«Είπα ότι αφού μας κρίνει η κυρία Βανδή και είναι εκεί σαν κριτής “ωραία, δεν ξέρεις για εμένα τίποτα, δεν σε ενδιαφέρει κιόλας απλά ρωτάς την παραγωγή τι κάνει αυτός τώρα”.

Σε όλους διάβαζε κάτι κι έλεγε “ξέρω τι κάνεις” σε εμένα δεν μου είπε κάτι. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για εμένα γιατί είναι σαν να προσπαθείς μόνος τόσο καιρό και να μην φαίνεται πουθενά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This