Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση σε Χριστοπούλου-Παπαγεωργίου-Ηλιάκη: «Η Δικαιοσύνη είναι άμεμπτη» (video)

Ο Πάνος Καλλίτσης απαντάει για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Μαρία Ηλιάκη.

Must Read

Ντόρος έχει δημιουργηθεί με την μήνυση που κατέθεσε ο γνωστός hairstylist Πάνος Καλλίτσης, ενάντια στην πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου αλλά και της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρίας Ηλιάκη κι ακόμη μίας δημοσιογράφου, για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν όταν το 2018, η Έλενα Χριστοπούλου, κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση με την κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων.

Οι 3 γυναίκες έδωσαν τη δική τους απάντηση αναφορικά με την κατηγορία που τους έχει απαγγελθεί για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω.

Ο Πάνος Καλλίτσης από τη μεριά του «έσπασε τη σιωπή» του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τονίζοντας πως η Δικαιοσύνη είναι άμεμπτη.

«Δεν θα ήθελα να μιλάμε γι’ αυτό. Δεν πρέπει να μιλάμε. Δεν πρέπει να είμαστε βορά των καναλιών. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, να μην τοξικοποιούμαι. Να απέχω από όλα αυτά. Δεν έχω δει καμία απάντηση. Απέχω από όλα για να μην με ταράζουν. Δεν έχω κανένα μήνυμα, δεν έχω καμία σχέση, έχω μία τελείως διαφορετική ζωή χαμηλών τόνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This