Αποκάλυψη: Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού πολυσυζητημένου ζευγαριού

Η αιτία του χωρισμού τους δεν είναι η... ασυμφωνία χαρακτήρων που μπορεί να ανακάλυψαν στην πορεία του λαμπερού έγγαμου βίου τους

Must Read

Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει το άγριο και πικάντικο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τον χωρισμό πολυσυζητημένου ζευγαριού που απασχολεί τα πάνελ πρωινάδικων, μεσημεριανές εκπομπές και τις σελίδες gossip περιοδικών!

Παρότι οι δυο τους αφήνουν προς τα έξω (ειδικά όταν έχουν δημοσιογράφους απέναντί τους) μια χαραμάδα αισιοδοξίας, λέγοντας ότι μπορεί να τα ξαναβρούν, η «βόμβα» που έσκασε στην κρεβατοκάμαρά τους έχει αφήσει τέτοια συντρίμμια που φαντάζει δύσκολο να «ανοικοδομηθεί» ξανά το σπιτικό τους! Όπως αποκαλύπτουμε, η αιτία του χωρισμού τους δεν είναι η… ασυμφωνία χαρακτήρων που μπορεί να ανακάλυψαν στην πορεία του λαμπερού έγγαμου βίου τους, ούτε ότι ξαφνικά βαρέθηκε ο ένας τον άλλον και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το «παράπτωμα» της κυρίας, που έγινε μέσα σε ένα… μεσημέρι τηλεπερσόνα, με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω της, όχι μόνο λόγω του γκλαμουράτου γάμου της αλλά και εξαιτίας της παρουσίας της στην εγχώρια ΤV, είναι τέτοιο που δεν σηκώνει πολλά, πόσο μάλλον να τη δεχτεί ο άντρας της ξανά στην αγκαλιά του. Εκείνος όχι μόνο ανακάλυψε την απιστία της, αλλά έμαθε εμβρόντητος πως η γυναίκα που αγκάλιαζε τα βράδια είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο επίσης πασίγνωστου ζευγαριού από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας!

Η πέτρα του σκανδάλου, που με τις σέξι πόζες της κάνει το Instagram να παραμιλά, απάτησε τον άντρα της με νεαρό, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη μπίζνεσμαν πρώτης γραμμής. Αυτή είναι, λοιπόν, η αιτία του χωρισμού του ζεύγους που λάτρευαν οι εκπομπές και τα gossip περιοδικά! Η απιστία της την οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από τον γάμο της και πλέον ο απατημένος σύζυγος τρέμει στην ιδέα μήπως βγουν στη φόρα κάποια στιγμή ονόματα και διευθύνσεις, και γίνει άλλος ένας «εθνικός κερατάς»!

Ο κίνδυνος όμως το τεράστιο ροζ σκάνδαλο να γκρεμίσει και το σπίτι της επιχειρηματικής οικογένειας, της οποίας ο γαμπρός έπεσε στα κρεβάτια του παράνομου έρωτα, είναι τέτοιος που κανείς από τους εμπλεκομένους δεν θέλει να σκέφτεται. Γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η απατημένη κόρη του επιχειρηματία, όταν μάθει τι κάνει ο άντρας της πίσω από την πλάτη της. Εκτός κι αν έχουν φτάσει στ’ αυτιά της οι απιστίες του συζύγου και έχει αποφασίσει να του δώσει άλλη μία (τρίτη) ευκαιρία για να μην τιναχθεί ο γάμος τους στον αέρα και κρεμαστούν και εκείνοι στα μανταλάκια.

Το σίγουρο είναι πως ο ατίθασος άντρας της δεν έχει βάλει μυαλό και εκείνη δεν έχει καταφέρει, παρά το στεφάνι τους, να τον βάλει στον «σωστό δρόμο». Το άγριο νιάτο με τις πολλές κατακτήσεις στο ασθενές φύλο, που δεν άφηνε πάρτι για πάρτι με γόνους επιφανών οικογενειών, φαίνεται πως δεν έχει κόψει τις κακές «συνήθειες» και υποκύπτει όποτε του δοθεί η ευκαιρία στην απιστία. Ακόμη κι όταν δεν είχε παντρευτεί την κόρη του επιχειρηματία και ήταν ζευγάρι χωρίς άλλες «επισημότητες», οι κακές γλώσσες στα στέκια της showbiz λένε πως την απάτησε με εκρηκτική καλλιτέχνιδα, όμως τότε η σχέση του είχε σωθεί, μια και η μέλλουσα σύζυγός του τον είχε δεχτεί ξανά πίσω. Τώρα όμως; Το σκάνδαλο, όταν σκάσει, θα είναι τέτοιο που μπορεί να μην έχει περιθώρια να του δώσει και άλλο συγχωροχάρτι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This