Τελικός «GNTM» στα… μουγκά! Χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα οι φιναλίστ λόγω του κορωνοϊού

Φαβορί εκτός τριάδας και επιστροφή παίκτη που «διαλύει» τους αντιπάλους

Must Read

Η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση πετά έξω από τον τελικό του «GNTM» γονείς, φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ.

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το ρεπορτάζ του στο «Καλύτερα δε γίνεται!», ο μεγάλος τελικός του «Greece’s Next Top Model» θα μεταδοθεί λίγο πριν από τα Χριστούγεννα σε ένα έρημο από κοινό πλατό! Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ενώ το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί live, αλλά χωρίς την παρουσία οικογενειών και φίλων των παικτών, όπως δηλαδή έγινε και στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής «MasterChef».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το μισό γύρισμα του τελικού έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε, χωρίς όμως όλους τους παίκτες στο πλατό. Η τριάδα του τελικού έχει γίνει γνωστή στο Star, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού τα έχουν πάρει με τα spoilers. Μάλιστα θεωρούν ότι μπορεί να κάνουν κακό στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στην αξιοπιστία του reality, γι’ αυτό όποιος παίξει τα ονόματα των φιναλίστ μπορεί να… εισπράξει εξώδικο!

Φήμες θέλουν το ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί να μένει εκτός τριάδας και να παίρνει τη θέση του άτομο που έχουμε ήδη δει να αποχωρεί! Τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο θα τον δούμε να επιστρέφει σε λίγα επεισόδια και να «εξολοθρεύει» κυριολεκτικά παίκτες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα ανακοινωθεί πριν από το live του τελικού, όπου θα δούμε το αποτέλεσμα της φωτογράφισης του Δημήτρη Σκουλού στους φιναλίστ. Στη φωτογράφιση αυτή θα είναι δύο άντρες και μία γυναίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό «GNTM» ήταν καθαρά αντρική υπόθεση από την αρχή κιόλας, αφού στον ημιτελικό έχουν φτάσει τέσσερις άντρες και μία γυναίκα.

Στη… φόρα ο έρωτας Αιμιλιάνο – Μαριαγάπης

Η Soula Glamorous «πρόδωσε» τον χωρισμό της Μαριαγάπης Ξυπολιά για τα μάτια του συμπαίκτη της στο «GNTM» Αιμιλιάνο Μάρκου! Οπως είναι γνωστό, η δημοφιλής persona του Instagram με τη μάσκα και τους χιλιάδες followers παρακολουθεί ανελλιπώς τα realities σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε αυτά μέσα από τον λογαριασμό της.

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Τούτη τη φορά λοιπόν προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον έρωτα της 19χρονης παίκτριας του «GNTM», που έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ως σωσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τον Αιμιλιάνο, ο οποίος θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον φετινό κύκλο. Και μπορεί τα γυρίσματα της εκπομπής του Star να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι παίκτες που φαίνονται ακόμη μέσα στο παιχνίδι στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την περίοδο δεσμεύονται από τα συμβόλαιά τους να μη μιλήσουν πουθενά ως την τηλεοπτική αποχώρησή τους.

Αιμιλιάνο Μάρκου

Στη Μαριαγάπη ωστόσο φαίνεται πως επέτρεψαν να σβήσει από τον λογαριασμό της στο Instagram τα Highlights με τον σύντροφο που είχε όταν άρχισε η πορεία της στο «GNTM», κάτι που επισήμανε σε σχετικό post της η Soula Glamorous. Ο λόγος είναι προφανής: Δεν έχει πια αυτόν τον σύντροφο, τον χώρισε αφού γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Αιμιλιάνο. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα ζευγάρια του reality μόδας, κάτι που επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά, σε πρόσφατη συνέντευξή της φαίνεται πως συνεχίζουν να είναι κοντά και εκτός παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This