Σάββατο 19/6/2021

O Τάσος Τρύφωνος έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε θετικό

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να αυξάνονται συνεχώς, δεν γινόταν να μην νοσήσουν και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Αναμεσά τους και ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος ανακοίνωσε μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του στον Love FM Κύπρου, πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του καθώς υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό, γι’ αυτόν τον λόγο πραγματοποίησε την εκπομπή από το σπίτι.

Ο Κύπριος παρουσιαστής αποκάλυψε πως κατά την επιστροφή του από επαγγελματικό του ταξίδι από την Αθήνα, υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο όμως είχε αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο ο ίδιος για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να κάνει την περασμένη Παρασκευή πάλι το τεστ, πριν επισκεφθεί τους γονείς του στη Λεμεσό, με το αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είναι θετικό.

Ο παρουσιαστής του «Πιο αδύναμου κρίκου», βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και παρόλη την αποξένωση που προκαλεί ο εγκλεισμός, ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει εργοδότες να τον σκέφτονται.

«Άμα έχεις τους καλύτερους εργοδότες που μέσα στην καραντίνα σου στέλνουν πρωινό και λουλούδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής μέσω instastory

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ