Τρίτη 22/6/2021

Τίνα Σακελλάριου: Η άγνωστη δικαστική διαμάχη της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Γιάννη Σακελλάριο (video)

«Η Αλίκη του είχε κάνει αγωγή και τον είχε πάει στα δικαστήρια διότι ήταν σκληρό στο νούμερο»

Ο Αλέκος Σακελλάριος υπήρξε από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες – ανανεωτές της μεταπολεμικής νεοελληνικής κωμωδίας. Το σερί των επιτυχιών του μάλιστα, ενέπνευσε πολλούς συγγραφείς και χρονογράφους της γενιάς τους να καταπιαστούν με τη θεατρική κωμωδία, αφήνοντας μια μεγάλη σειρά από έργα που παίζονται ακόμα και σήμερα. Οι ταινίες του σημείωναν ρεκόρ εισπράξεων και οι περισσότερες απ’ αυτές έχουν προβληθεί στην τηλεόραση. Έγραψε, επίσης τους στίχους σε περίπου 2.000 τραγούδια, πολλά από τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ένα από αυτά ήταν το πολύ γνωστό τραγούδι «Άστα τα μαλλάκια σου»

Η σύζυγός του αλήστου μνήμη σκηνοθέτη, Τίνα Σακελλάριου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», και αποκάλυψε την άγνωστη δικαστική διαμάχη που είχε ο γνωστός σκηνοθέτης με την εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μια φορά είχε κάνει έναν νούμερο παρωδία με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ και η Αλίκη του είχε κάνει αγωγή και τον είχε πάει στα δικαστήρια διότι ήταν σκληρό στο νούμερο. Εκείνο που του είχε κακοφανεί δεν ήταν τόσο η αγωγή όσο ότι μάρτυρας υπεράσπισης είχε πάει η Τζένη Καρέζη. Με την Αλίκη τα βρήκε, αλλά με τη Τζένη όχι γιατί την είχε βγάλει στον κινηματογράφο. Η μόνη που φοβόταν η Αλίκη ήταν η Άννα Φόνσου» είπε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ