GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Αντωνόπουλου μετά την αποχώρησή του και η κόντρα του με τη Ρασέλ (video)

Must Read

Με την αποχώρηση της Ρασέλ ήταν ο παίκτης που χάρηκε περισσότερο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, του οποίου η χαρά δεν κράτησε και πολύ αφού ήταν ο επόμενος παίκτης που αποχώρησε από το «GNTM»

Λίγο μετά την αποχώρηση του έκανε την εμφάνισή του στο Instagram όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές κείμενο μέσα από το οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το reality μόδας, καθώς επίσης ευχαρίστησε και την κριτική επιτροπή για την πίστη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

«Και ναι, Αποχώρησα από το σπίτι του Gntm... Αποχώρησα πλουσιότερος σε εμπειρίες, Φιλίες και όμορφες στιγμές που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή… Αποχώρησα νιώθοντας ευλογημένα που με επέλεξαν, με εμπιστεύτηκαν και κυρίως με καθοδήγησαν άνθρωποι Που η μόδα είναι το πάθος τους που αποτελεί καθημερινότητα τους και έχουνε διαπρέψει στο χώρο της @angelosbratis @skoulos @vickykaya_ @genevievevv @yiorgoskaravas_official. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την λάμψη που έβλεπα κάθε φορά στα μάτια σας οραματιζόμενη την εξέλιξη μου… Το μόντελινγκ για εμένα δεν έριξε αυλαία σήμερα…Αντιθέτως, νιώθω πως ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά μου. Πολύ πιο συναρπαστικός και ταυτόχρονα απαιτητικός από τις δοκιμασίες που πέρασε… Ένας δρόμος διαφορετικός από αυτόν της αγροτικής ζωής που συνήθισα έως τώρα.. Όμως η αλλαγή δεν είναι απλά απαραίτητη στη ζωή.. Είναι η ίδια η ζωή. Ελπίζοντας το καλύτερο η περιμένοντας το χειρότερο..

Θέλω να μοιραστώ κάτι τελευταίο.. Μικρός όταν ήμουν, Μου έλεγαν παραμύθια για να κοιμάμαι ήρεμος το βράδυ… Μέσα σε αυτά τα παραμύθια λοιπόν, Μου μιλούσαν για ένα μυθικό πανέμορφο πουλί, Τον φοίνικα, Που πέθανε από φωτιά που πηγάζει από το σώμα του και αναγεννιόταν από τις στάχτες του.. Μου προκαλούσε απορία πάντα αυτό και μου φαινόταν αστείο γιατί στο μυαλό μου φαντάζει αδύνατο.. Κάνοντας μία αυτοκριτική αποχωρώντας από το παιχνίδι, Κατάλαβα ότι εμπειρίες μας είναι η φωτιά που πέφτουμε και γεννιόμαστε ξανά, Γινόμαστε φοίνικες οι ίδιοι .. Διαπιστώνω ότι ένας άλλος Παναγιώτης βγαίνει έξω στον κόσμο ξανά.. Συνειδητοποιώ λάθη που έκανα, Λόγια που είπα χωρίς να σκέφτομαι αν στεναχωρήσω ανθρώπους, Πράξεις μου που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαφορετικές… Δε μετανιώνω όμως για κάτι, γιατί αυτές οι πράξεις με έκανε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου.. Eξάλλου, ένας Μικρόκοσμος πάντα γιγαντώνει το απλό και το κάνει πολύπλοκο και με τις πολύπλοκες καταστάσεις δεν τα πάω καθόλου καλά(φάνηκε άλλωστε).

Παιδάκια, Είχαμε τις διαφωνίες μας, Τους τσακωμούς μας, Τις γκρίνιες μας, Τα θαψίματα μας, Τα γέλια μας. Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στον τελικό.

Μαμά μπαμπά Χρήστο φιλαράκια μου μου λείψατε και να που σας ήρθα. i’m back (@theodorarachel_ Έκλαψα)»

Λόγω του lockdown δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» κι έτσι εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω σύνδεση Skype.

O ίδιος όπως αποκάλυψε, έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Λάρισα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή της αποχώρησής του, στην κόντρα που είχε με την Ρασέλ αλλά και στα πρόβατα που έταξε στη Βίκυ Καγιά.

«Βρίσκομαι επιτέλους στο σπίτι μου στη Λάρισα. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πατέρας βγαίνοντας από το παιχνίδι είπε ότι “είμαι περήφανος που έφθασες ως εδώ” και μετά κλαίγαμε».

Επίσης αναφέρθηκε και στη ζωή που έκανε πριν δηλώσει συμμετοχή στο «GNTM»

«Η ζωή πριν το GNTM ήταν στη μονάδα μου, στα χωράφια μου. Είχα ασχοληθεί με τις φωτογραφίσεις ερασιτεχνικά».

Αναφορικά με τη «δωρεά» των 500 προβάτων, που θα έκανε στη Βίκυ Καγιά αν αποχωρούσαν από το παιχνίδι η Ρασέλ και ο Δημοσθένης. ο Παναγιώτης με χιούμορ απάντησε πως «Τα έχω τα πρόβατα. Θα έδινα τα 500 πρόβατα που έταξα στην Καγιά, αν γινόταν η επιθυμία μου πράξη».

Ενώ, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τη Θεοδώρα Ρασέλ: «Στην αποχώρηση της Ρασέλ μου βγήκε αυθόρμητα ο ενθουσιασμός, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και είναι λογικό αυτό. Εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω εκείνη τη στιγμή, οπότε φάνηκα λίγο κακός. Αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ.

Η Ρασέλ δεν μου έχει κάνει κάτι, αλλά δεν μου άρεσε η στάση της προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Στη δοκιμασία με τα σκουλήκια η συμπεριφορά μου προς τα πρόσωπό της ήταν λίγο άσχημη. Και όταν πήγα να της ζητήσω “συγγνώμη” στο πλατό η αντιμετώπισή της ήταν απαξιωτική. Εμένα με ενόχλησε αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Από τα λόγια που έχω πει δεν θα άλλαζα κάτι. Ίσως μερικές φορές έχω ξεφύγει κι εγώ λόγω της πίεσης που επικρατούσε, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο παρεξηγούμαι από τον τρόπο που τα λέω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This