Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζει επικίνδυνα: «Μου αρέσει η ταχύτητα! Έχω πάει το αυτοκίνητο πάνω από 300» (video)

«Δεν φοβάμαι, μου αρέσει, το αγαπάω»

Must Read

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει την παραγωγή «βασιλικών» νυφικών, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, τα οποία με πολλή αγάπη και πολύ κόπο κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή. Με την… Άρτα και τα Γιάννενα πάνω! Με κορώνες βασιλικές, με πέπλο μακρύ, με ουρές στα δέκα μέτρα. Είπα ή θα γίνω νεκροθάφτης ή θα ντύνω νύφες.»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκρυψε πως το νέο της επαγγελματικό βήμα το εμπνεύστηκε από τον μεγάλο έρωτα που βιώνει αυτήν την περίοδο στη ζωή της, για τον οποίο όμως δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Δεν θέλω πλέον να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί υπάρχει πολύ… κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατώ για μένα.»

Η ίδια επίσης αποκάλυψε πως εκτός από την παραγωγή νυφικών θα ασχοληθεί και με τις εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία, ένα επάγγελμα που της είναι γνώριμο αφού το έκανε και παλιότερα.

«Παλαιότερα έκανα εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα και στη Γερμανία, στις autobahn, δεν υπάρχει όριο, μπορείς να πας όσο θέλεις. Έχω πάει και με 300 κάτι… Δεν φοβάμαι, μου αρέσει, το αγαπάω»

 

https://www.youtube.com/watch?v=N-bYTokhQG4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This