Ελένη Ανουσάκη: «Η Τζένη Καρέζη είχε καταπληκτικό σώμα και προσπαθούσε να το κρύψει βγάζοντας ενοχές»

Must Read

Η Ελένη Ανουσάκη είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός που ξεκίνησε το ντεμπούτο της με τη συμμετοχή στην ταινία «Τα κόκκινα φανάρια» το 1963. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει και συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στο χώρο του θεάματος ήταν στις τηλεοπτικές σειρές «Υπέροχα πλάσματα», «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «Επτά θανάσιμες πεθερές».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη αλλά και στην κόντρα που φημολογούταν ότι υπήρχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Την Τζένη την γνώρισα για πρώτη φορά στο θέατρο, όπου έπαιζαν μαζί με τη μητέρα μου. Θυμάμαι άνοιξα κατά λάθος το καμαρίνι της Καρέζη, νομίζοντας ότι είναι της μαμάς μου και είδα ένα καταπληκτικό πόδι. Σκέψου ότι ήμουν στο ύψος του ποδιού της τότε. Αυτή η γυναίκα είχε το ωραιότερο σώμα του κόσμου και κανείς δεν το ξέρει, γιατί προσπαθούσε να το κρύψει βγάζοντας ενοχές που δεν υπήρχαν.

Και όταν έτρεξα και την αγκάλιασα από τη μέση τότε η Καρέζη θυμήθηκε ότι με είχε γνωρίσει μια μέρα στο Σούνιο όπου είχε έρθει με τον Γιώργο Παππά, τον πρώτο της έρωτα και μου λέει στο καμαρίνι της “Χρυσό μου Λενάκι είσαι η κόρη της Μαλαίνας, η μικρούλα”. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος η Τζένη Καρέζη και κανείς δεν την κατάλαβε. Είχαν παίξει έναν τρελό ανταγωνισμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν λάθος, δεν ήταν ότι ήταν φίλες, οι ηθοποιοί δεν προλάβαιναν να γίνουν φίλοι, δούλευαν πάρα πολύ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This