Η συγκίνηση της Κατερίνας Στικούδη με το δώρο των γονιών της που έκαναν ένα όνειρό της πραγματικότητα (video)

Ο «Άγιος Βασίλης» ήρθε νωρίς φέτος για την Κατερίνα Στικούδη!

Must Read

Νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη με τίτλο «Τα Χριστούγεννα μου εσύ» και η κάμερα της εκπομπής «Love it» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου της video clip.

H παρουσιάστρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι δίνοντας μία αισιόδοξη νότα στην δύσκολη περίοδο που ζούμε λόγω της πανδημίας.

«Αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα! Το σπίτι μου λαμποκοπάει. Μου αρέσει να βάζω φωτάκια παντού και να στολίζω τα πάντα. Φέτος θέλω να το κάνω πιο έντονα γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από μια τέτοια στιγμή, με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που περνάμε, να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας και το χαμόγελο μας».

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε πως δεν θέλει φέτος δώρο από τον «Άγιο Βασίλη» όπως αναφέρει η ίδια και στο τραγούδι της καθώς το μεγαλύτερο δώρο της το έκαναν οι γονείς της.

«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε για μένα, γιατί οι γονείς μου μετακόμισαν μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, οπότε ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για μένα, να είμαστε στην ίδια πόλη, να μπορώ να τους βλέπω, γιατί μου είχαν λείψει πολύ» είπε συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια.

Τέλος η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίδη με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ο Βαγγέλης είναι ο έρωτάς μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένας έρωτας που δεν φεύγει… Κάποια πράγματα είναι για να συμβούν. Τα συναισθήματα κάθε μέρα δεν είναι ίδια, αλλά τα δικά μου συναισθήματα κάθε μέρα μεγαλώνουν. Τώρα δεν υπάρχει κάποια συνταγή γι’ αυτό. Νιώθω ότι με αγαπάει πολύ και μου το αποδεικνύει κάθε μέρα με πράξεις, όχι μόνο ωραία λόγια ή δώρα, αλλά πιο ουσιαστικά πράγματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This