Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την τρίδυμη αδερφή του

Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή κατοικεί μόνιμα στην Ολλανδία.

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας τραγουδιστής που προτιμάει να κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτόν τον λόγο δεν αναρτά πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του στα social media.

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε στο κέντρο της Αθήνας να κάνει μία χαλαρή βόλτα με την πολυαγαπημένη του αδερφή Κατερίνα Αργυρού, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία μαζί με τον σύζυγό της.

Η Κατερίνα Αργυρού είναι επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Nyenrode και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. Η ίδια επισκέφθηκε την Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς αυτό το διάστημα ετοιμάζει μία εκστρατεία για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και για το περιβάλλον, με τον γνωστό τραγουδιστή να στηρίζει το κάθε της βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος αδερφός έχει δύο αδέρφια την Κατερίνα και τον Παύλο και είναι τρίδυμα. Πρόκειται για τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση με την είδηση να είναι από τα πρώτα θέματα στις εφημερίδες της εποχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This