Σπύρος Λάμπρου: «Με είχαν πιάσει αιχμάλωτο στο Ιρακ, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία» (video)

Must Read

Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και τώρα τον απολαμβάνουμε ως κεντρικό παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR τα Σαββατοκύριακα.

Ο λόγος για τον Σπύρο Λάμπρου, ο οποίος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα ως κεντρικός παρουσιαστής, το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά.

Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δεν θα τα έβγαζα πέρα.»

Αναφορικά με την Μάρα Ζαχαρέα και την συνεργασία τους ο ίδιος δήλωσε πως «τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα. Φυσικά και βλέπουμε τα νούμερα.»

Ο Σπύρος Λάμπρου αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Δήμο Βερύκιο, η οποία όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, δεν ήταν τόσο εύκολη.

«Έχω μεγάλη αγάπη στο Δήμο Βερύκιο. Δεν πέρασα εύκολα δίπλα του, αλλά έμαθα να βλέπω πίσω από την είδηση».

Επίσης ο γνωστός ρεπόρτερ εξομολογήθηκε και την δύσκολη στιγμή που έζησε στο Ιρακ και του έχει χαραχτεί στο μυαλό, ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία ότι ήμασταν πράκτορες. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερου. Πιστεύω πάρα πολύ στο θεό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This