H Hλιάνα Παπαγεωργίου για Γιώργο Καράβα: «Έχεις δώσει εσύ το θάρρος, τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς» (video)

«Πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια»

Must Read

Μία παρεξήγηση δημιουργήθηκε χθες στο επεισόδιο GNTM ανάμεσα στους παίκτες και τον coach τους Γιώργο Καράβα. Ο λόγος ήταν η χθεσινή δοκιμασία των παικτών μέσα από την οποία οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν ένα στενό λάτεξ σύνολο. Η τελική απόφαση του νικητή ήταν αυτή που πυροδότησε τα σχόλια περί εύνοιας από την πλευρά του Γιώργου Καράβα, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό και ένταση.

Για το γεγονός αυτό τοποθετήθηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής και πρώην κριτής του εν λόγω reality, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον coach του reality.

Συγκεκριμένα είπε:

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ, αποφάσισε αντικειμενικά -που εγώ το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά, εννοείται. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, για εμάς τους υπόλοιπους είναι υποκειμενική, αλλά η δική του είναι αντικειμενική. Και είναι από πίσω σου, δίπλα σου με το τάμπλετ λες και είστε φίλοι και λέτε αυτό έτσι κι έτσι και μετά την άλλη μέρα του λες εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι…

Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πρόσθεσε λέγοντας:

«Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ έδινε συμβουλές αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε όχι ρε φίλε δεν μου αρέσει εμένα αυτό και γιατί διαλέγεις αυτό. Δεν είναι σωστό να έχει αυτό το δικαίωμα. Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος. Και καλά κάνεις για να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια, γιατί είναι άσχημο να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει έρθει εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς; Προφανώς είναι εκεί επειδή ξέρει»

https://www.youtube.com/watch?v=1n4f8u7HZ-0&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This