Μάριον Μιχελιδάκη: «Οι γονείς μου αρρώστησαν σχεδόν παράλληλα και έφυγαν με 7 μήνες διαφορά» (video)

«Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μου έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη».

Must Read

Την Μάριον Μιχελιδάκη την απολαμβάνουμε καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επί-κοινωνία».

Η γοητευτική δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για την μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία καθώς και για τη μεταπήδηση της από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Επίσης αποκάλυψες με ποιους αστέρες του Χόλυγουντ έχει συναντηθεί αλλά και ποια συνέντευξη έχει ξεχωρίσει στην καριέρα της. Ακόμη δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή αλλά και στην απώλεια των γονιών της που της έχει στοιχήσει.

Αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε για το κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή της.

«Κρίναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για λίγο, κάναμε τεστ μετά, όλοι αρνητικοί και συνεχίσαμε».

Έπειτα αναφέρθηκε στο κανάλι το οποίο εργάζεται, την ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ έχει γίνει πολλές φορές ο σάκος του μποξ. Ο κόσμος είναι πολύ αυστηρός με μας. Όμως πρέπει γιατί γινόμαστε καλύτεροι».

Πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν ότι η Μάριον Μιχελιδάκη, είχε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με την κριτική κινηματογράφου. Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ποιους μεγάλους αστέρες του σινεμά έχει συναντήσει.

«Έχω συναντήσει τον Τομ Κρουζ σε φεστιβάλ μαζί με την τότε σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν και έχω να σου πω ότι είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Ωραίος είναι ο Μπράντ Πιτ. Αυτός που έχει πλάκα είναι ο Τζορτζ Κλούνει. Κάποιοι είναι πολύ χαρισματικοί και κάποιοι άλλοι νιώθεις ότι είναι ένα προϊόν. Ο Πιτ έχει μια ταπεινότητα στο βλέμμα του. Ο Κώστας Γαβράς μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το πόσο ευγενής είναι και πόσο χαμηλών τόνων. Όταν είδα από κοντά τη Μόνικα Μπελούτσι είπα ότι είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς της αλλά και για την απώλειά τους που την έχει στιγματίσει.

«Ήταν από παιδιά μαζί. Είχαν χωρίσει πάρα πολλά χρόνια, Έτυχε και αρρώστησαν σχεδόν παράλληλα και έφυγαν με 7 μήνες διαφορά. Δεν ξέρω αν ήθελαν να φύγουν μαζί. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μου έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη, εκείνος στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα, αλλά η αγάπη ήταν δεδομένη. Δεν είχα βιώματα με το στερεότυπο “παιδί χωρισμένων γονιών”, δεν το ένιωσα ποτέ. Εγώ θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο να μου λέει κάθε φορά “μη γυρίσεις να με κοιτάξεις” γιατί τον έπαιρναν τα κλάματα κάθε φορά που αποχαιρετιζόμασταν και δεν θέλω να πω κάτι…» είπε ιδιαίτερα φορτισμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This