Big Brother: Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με την επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή (video)

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρουξής για την ποινή που επέβαλε ο «Μεγάλος Αδερφός» στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε λίγο πολύ να τσακώνονται όλοι οι παίκτες μεταξύ τους. Στο επίκεντρο όμως βρισκόταν ο Δημητρης Κεχαγιάς ο οποίος ξεκίνησε έντονο καυγά με τον Χρήστο Βαρουξή και την Άννα Μαρία. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς χρησιμοποίησε άσχημη φρασεολογία απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσει.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter η αντίδραση του Δημήτρη Κεχαγιά με τα σχόλια να πάνε και να έρχονται.

Η Ρούλα Κορομηλά η οποία εκφράζει μέσω των social media τις απόψεις της για ότι την ενοχλεί αλλά και γενικότερα για τα κοινωνικά θέματα, φαίνεται πως αυτή η συμπεριφορά του εν λόγω παίκτη την εξόργισε και έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κάνοντας λόγο για bullying.

«Από πότε επιτρέπεται το Μπούλινγκ, η λεκτική βία, επιθετικότητα, κ κινήσεις χειροδικίας στην τηλεόραση; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές όμως κ παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες!», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

O Big Brother, θέλοντας να τιμωρήσει τον Δημήτρη Κεχαγιά για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, τον έθεσε ως υποψήφιο για αποχώρηση. Επίσης δεν δικαιούται να διεκδικήσει το βέτο σε περίπτωση που κάποιος συμπαίκτης επιθυμεί να τον σώσει χρησιμοποιώντας το, δεν θα μπορέσει να το κάνει.

Ο Παναγιώτης Βαρουξής μιλώντας στην εκπομπή «Eυτυχείτε», δήλωσε πως αυτή η ποινή είναι άδικη και πως κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί από το παιχνίδι.

«Η στάση του Χρήστου απέναντι στον επιθετικό Κεχαγιά δεν είναι μια στάση ότι είναι κότα. Είναι μια στάση και νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένεια να λύνουμε τις διαφορές μας με διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς» και πρόσθεσε:

«Κι αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Άννα Μαρία έσπασε μια πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι προτεινόμενη και να μην έχει δικαίωμα σε βέτο, αρχηγία και ψηφοφορία. Και ο Κεχαγιάς που ασκεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία, που για ‘μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως να είχε χρησιμοποιήσει, ποια είναι η ποινή του; Για εμένα είναι κόκκινη κάρτα και αποβολή από το παιχνίδι. Γιατί τόση αδικία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This