Συγκλονίζει το μήνυμα του 45χρονου Σταύρου Τσολακίδη πριν πεθάνει από κορωνοϊό: «Δεν ντρέπομαι»

Άφησε πίσω του δύο κορούλες

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία των Σερρών, ότι ο ερασιτέχνης ηθοποιός Σταύρος Τσολακίδης έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο 45χρονος δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Σιντικής νοσηλευόταν διασωληνωμένος για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο όμως τελικά δεν κατάφερε να επιστρέψει στην οικογένειά του. Ο Σταύρος που αγαπούσε το θέατρο και συμμετείχε στη δημοτική θεατρική ομάδα, άφησε πίσω του δύο κορούλες.

Το τελευταίο μήνυμα

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του δήμου, Iωάννης Χατζόπουλος, με ανάρτησή του, αποχαιρέτησε τον φίλο του και αναφέρθηκε στο τελευταίο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Ο Σταύρος τελικά ταξίδεψε στους ουρανούς Πέταξε προς έναν καλύτερο κόσμο. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Μεταφέρω απλά αυτούσιο ένα από τα πολλά μηνύματα σου μέσα από το νοσοκομείο: “Εγω δεν ντρέπομαι Γιάννη. Ειναι ανθρώπινο που μπορεί να συμβει στον καθενα μας. Ισα ισα να προφυλαχτουν όσοι είναι. Ετσι όπως είναι η κατάσταση πολλοι μπορεί να έχουν και να μην να το ξέρουν. Να έχουν κολλήσει από οπουδήποτε.”» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This