Η Μιμή Ντενίση στόλισε το αρχοντικό της στο Πεδίον του Άρεως

Το φινετσάτο νεοκλασικό της στο κέντρο της Αθήνας

Must Read

Λένε πώς η διακόσμηση ενός σπιτιού αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Η Μιμή Ντενίση λοιπόν, με την αριστοκρατική της φινέτσα, δεν θα μπορούσε παρά να εκτονώσει στην διακόσμησή του σπιτιού της την αγάπη της για το κλασσικό.

Στο Πεδίον του Άρεως, η Μιμή Ντενίση μένει εδώ και πολλά χρόνια σε ένα νεοκλασικό αρχοντικό οίκημα το οποίο έχει διακοσμήσει με γούστο και αισθητική. Η διαχρονική ζεστασιά του ξύλου, vintage φωτιστικά και πολυέλαιοι, έπιπλα σκαλιστά στο χέρι και πίνακες ζωγραφικής, συνθέτουν την διακόσμηση του σπιτιού της σπουδαίας θεατρικής παραγωγού.

Μάλιστα, η κ. Ντενίση θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού της και δημοσίευσε ένα βίντεο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη στη μάχη της πανδημίας. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός υπενθύμισε να είμαστε ευγνώμονες  για όλα όσα έχουμε:

«Φετος στολίσαμε ολοι νωριτερα κ ισως με περισσοτερη φροντιδα!! Αφου μας λειπουν οι αγκαλιες των αγαπημενων μας η δουλεια μας κ πολλες αλλες χαρες ας χαρουμε το σπιτι μας..θα ξαναρθουν κ οι παλιες μας συνηθειες με καποιες αλλαγες.. κ ας σκεφτουμε αυτους που τους λειπουν οσα εμεις εχουμε» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This