Πάνος Κιάμος: Τα πρώτα του ξεκινήματα, ο λόγος που παράτησε την Ιατρική και το μάθημα που πήρε από τον Λευτέρη Πανταζή (video)

«Αυτό με τον Λευτέρη ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.»

Must Read

Ο Πάνος Κιάμος από τα πρώτα του χρόνια έζησε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική. Αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Μαθαίνει κιθάρα και θεωρία της μουσικής.

Αρχίζει τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Για τα πρώτα του ξεκινήματα του στον καλλιτεχνικό χώρο και για την απόφασή του να μην ακολουθήσει την Ιατρική όπως επιθυμούσαν οι γονείς του, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

«Πήρα την απόφαση να γίνω τραγουδιστής στα 12 μου χρόνια. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός ήταν η εποχή που οι γονείς ήθελαν τα παιδιά τους να γίνουν επιστήμονες. Πήγαινα μαζί με τον πατέρα μου που τύπωνε αυτόγραφα και γνώριζα τους τραγουδιστές! Τραγουδούσα συνέχεια και ο πατέρας μου το πίστευε και το ήθελε. Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου! Δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωναν τις αφίσες των καλλιτεχνών!»

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που είχε ξεχωρίσει όταν ήταν μικρό παιδί.

«Είχα πάθει ένα μικρό σοκ με τον Νότη το Σφακιανάκη. Πήγα σε ένα μαγαζί που έβγαινε τότε και έπαθα σοκ με τον κόσμο που είχε. Μου έχει μείνει όμως και η συνάντησή μου με τον Λευτέρη Πανταζή. Τότε ο Λευτέρης είχε βγάλει το “Ταραχή” και βλέπω 3000 κόσμο να διασκεδάζει. Εκείνος έχει πάει εκεί από το μεσημέρι. Και εκεί που περιμένει ο κόσμος ουρά του φωνάζει ένας κύριος. Λευτέρη δεν έχουμε τραπέζι και ο Λευτέρης του λέει Θανάση γειά σου! Εκείνος απαντά με θυμάσαι; Και του απαντάει ο Πανταζής αυτή είναι η δουλειά μου! Να σε θυμάμαι! Αυτό με τον Λευτέρη ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.»

Όσον αφορά τον λόγο που δεν ακολούθησε την Ιατρική ο ίδιος ομολόγησε πως «ήμουν του 19 μαθητής. Αλλά δε γινόταν… εγώ βλέπω ενέσεις και λιποθυμάω. Και κανόνισα να πάω σε οντισιόν να δοκιμάσω»

Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με τη Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη μετά από 12 χρόνια γάμου.

«Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου αλλά όταν υπάρχει κατανόηση όλα είναι καλά. Και τα παιδιά είναι καλά.»

Όσον αφορά τα παιδιά του ο ίδιος ομολόγησε πως «τα παιδιά μου ντρέπονται δεν τραγουδάνε ακόμα. Επίσης δεν ακούνε τα τραγούδια μου, ακούνε trap!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This