Έγκυος στον 5ο μήνα η Μαριάννα Παινέση – Αυτό είναι το φύλο του μωρού της πρώην παίκτριας του GNTM

Must Read

Τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της διανύει η Μαριάννα Παινέση, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον αγαπημένο της, Προκόπη. Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε και ποιο είναι το φύλο του μωρού της.

«Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και το μωράκι το περιμένουμε με το καλό τον Μάιο, Περιμένουμε κοριτσάκι. Υπάρχουν ιδέες για το όνομα που θα του δώσουμε, αλλά αυτό θα το μάθετε στον καιρό του» είπε η πρώην φιναλίστ του GNTM.

Σε ό,τι αφορά στον σύντροφό της, η Μαριάννα είπε ότι είναι δύο χρόνια μαζί και σκέφτονται τον γάμο, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει κάτι επίσημο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This