#SurvivorGR Ειδύλλιο μεταξύ Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου; (video)

Το βίντεο που προδίδει το φλερτ τους!

Must Read

Τρεις εβδομάδες περίπου έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε το Survivor και όπως είναι λογικό οι παίκτες έχουν εγκλιματιστεί και έχουν αρχίσει να νιώθουν οικεία ο ένας με τον άλλον.

Δύο παίκτες όμως από την ομάδα των Διάσημων, φαίνεται πως έχουν έρθει πιο… κοντά. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, τους οποίους τους έπιασε η κάμερα σε τρυφερά τετ α τετ και τα πειράγματα από τους συμπαίκτες τους δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Την αρχή έκανε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δρομολόγησε ήδη τον «γάμο» τους. Συγκεκριμένα είπε:

«Παιδιά, το καλοκαίρι έχουμε γάμο».

Όταν ρώτησε η Αγγελική Λάμπρη, η οποία αποχώρησε χθες από το παιχνίδι, σε ποιους αναφέρεται, τότε ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Αλέξης με την Ελευθερία» συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες δεν άργησαν να μπουν στο χιουμοριστικό κλίμα και τους ευχήθηκαν «Με το καλό» με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτο, να προσφέρεται για να τους φτιάξει τις βέρες, προσφορά την οποία δέχτηκε ο Αλέξης Παππάς.

Άραγε υπάρχει κάποιο φλερτ μεταξύ των δύο παικτών;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This