Η Ελένη Φουρέιρα θα ντυθεί νυφούλα! Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή (video)

Δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον!

Must Read

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο peak της καριέρας της, αφού από το 2018 που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, η οποία μάλιστα ήταν υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Η «βασίλισσα» της pop μουσικής σκηνής, εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου έχει σχέση με τον 31χρονο Ισπανό διεθνής επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας, Αλμπέρτο Τομάς Μποτία Ραμπάσκο.

Ωστόσο πέρυσι, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων που δεν τους άφηναν να συντονιστούν, δεδομένου της απόστασης που τους χώριζε. Ο έρωτας όμως νικά όλα τα εμπόδια, και το ζευγάρι είναι ξανά μαζί! Μάλιστα αποφάσισαν να το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, αφού ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε.

«Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ωστόσο, ο γάμος δεν προβλέπεται να γίνει άμεσα, αφού προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα, αυτή τη στιγμή είναι το House Of Fame, όπου θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This