Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Ο Τσιτσιπάς που κουνούσε το δάχτυλο, αποκαλεί «κουτσομπόληδες» όσους τον έκραξαν για το Ντουμπάι

Γνωρίζει ο κ. Τσιτσιπάς το ρεκόρ κρουσμάτων στο Ντουμπάι μετά τις γιορτές;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τις selfie και τους χορούς στο ξέφρενο nightlife του Ντουμπάι το οποίο δέχτηκε πλήθος celebrities που θέλησαν να διασκεδάσουν την περίοδο των γιορτών, μακριά από τα μέτρα, περνά στην αντεπίθεση.

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας που έχει καταφέρει να ανελιχθεί στην κορυφή του αθλήματος με το οποίο ασχολείται, πρωταγωνίστησε ως δημόσιο πρόσωπο στην καμπάνια για τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού, όμως αυτό το ξέχασε γρήγορα.

Παρά το γεγονός ότι συνδέθηκε με το μήνυμα της αυτοπροστασίας και της τήρησης των μέτρων, ο Τσιτσιπάς δέχτηκε σφοδρή επίθεση όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από τις φωτογραφίες του σε κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης στο Ντουμπάι στο οποίο δυνδύασε τις αθλητικές του υποχρεώσεις και αναψυχή. Φυσικά είχε προηγηθεί η εμφάνισή του στη Μύκονο όπου κι εκεί ο τενίστας δεν παρέλειψε να φωτογαφηθεί και να προβάλει στιγμές διασκέδασης, ενώ οι πολίτες στους οποίους κουνούσε το δάχτυλο λίγους μήνες πριν, καρδιοχτυπούν να βγουν για περπάτημα στην πλατεία. 

Ο Τσιτσιπάς ωστόσο επιμένει και δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η οργή του λαού είναι δικαιολογημένη όταν βλέπουν τόσο αντιφατικές. Από τη μια ο Τσιτσιπάς μας καλεί να μείνουμε σπίτι, από την άλλη ο Τσιτσιπάς φωτογραφίζεται στα clubs.

Κρίση υπεροψίας

Φυσικά, η απάντηση του νεαρού που διέπεται από εγωκεντρισμό και υπεροψία, ήρθε σε μορφή αμεπλοφιλοσοφιών…

«Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω» έγραψε στο Twitter.

Σε άλλο tweet, αποκαλεί κουτσομπόληδες όσους ασχολήθηκαν μαζί του: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό- Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω» αλλά και «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν».

Κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων

Το δε τραγικό στην όλη υπόθεση; Τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά τις γιορτές και τα ξέφρενα πάρτι, σημειώνοντας ρεκόρ 3.362 νέα κρούσματα. 

Με λίγα λόγια, όλοι εσείς οι κουτσομπόληδες get a life ή έστω ένα μπαράκι ανοιχτό να πιείτε το ποτό σας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ