H Τζένιφερ Λόπεζ σταμάτησε τον χρόνο

Tα μυστικά «όπλα» της Λόπεζ που την κάνουν να δείχνει πιτσιρίκα ακόμη και στα 51 της.

Must Read

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις πρόσφατες διακοπές της Τζένιφερ Λόπεζ στις νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής ένα είναι το ερώτημα που πλανάται στα χείλη των απανταχού θαυμαστών της: πώς έχει καταφέρει να σταματήσει τον χρόνο και να δείχνει τόσο θεά στα 51 της;

Η απάντηση μπορεί να συνοψιστεί στη λέξη «αποχή», αφού η Λόπεζ απέχει ουσιαστικά από όλες τις ένοχες απολαύσεις της ζωής, από το φαγητό και το αλκοόλ μέχρι τα ξενύχτια και την ηλιοθεραπεία, ενώ παράλληλα χτυπιέται στη γυμναστική.

Συγκεκριμένα, η 51χρονη ντίβα έχει από έναν personal trainer σε κάθε πλευρά του Ατλαντικού. Oταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη γυμνάζεται με τον Ντέιβιντ Κιρς και όταν βρίσκεται στο Λος Άντζελες με την Τρέισι Aντερσον. Oπου κι αν είναι όμως, φροντίζει να ασκείται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με διαφορετικό είδος γυμναστικής.

Δεν είναι ταγμένη όμως μονάχα στο γυμναστήριο, αλλά και στη σωστή διατροφή, καθώς είναι οπαδός της άποψης ότι «οι κοιλιακοί φτιάχνονται στην κουζίνα». Το καθημερινό της διατροφολόγιο δεν υπερβαίνει τις 1.400 θερμίδες, ενώ συχνά πυκνά κάνει δεκαήμερα προγράμματα αποτοξίνωσης από τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες. Παράλληλα, δεν παραλείπει να υδατώνει σωστά τον οργανισμό της, καταναλώνοντας πολύ νερό.

Ακόμη ένα από τα «όπλα» της ενάντια στη γήρανση είναι, όπως έχει πει στο παρελθόν η ίδια, ο καλός ύπνος. «Μ’ αρέσει να κοιμάμαι ένα καλό εννιάωρο ή δεκάωρο. Δεν τα καταφέρνω όμως. Οι 7-8 ώρες ύπνου είναι όμως υποχρεωτικές. Αν δεν κοιμηθώ τόσο, δεν αισθάνομαι καλά. Αρχίζω να τρελαίνομαι, γίνομαι συναισθηματική και νιώθω κουρασμένη όλη μέρα».

Σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της, η Λόπεζ δεν αποκαλύπτει φυσικά τις αισθητικές παρεμβάσεις και θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται για να δείχνει τόσο φρέσκια και νεανική, αλλά περιορίζεται στο να πει τι δεν κάνει: δεν πίνει αλκοόλ και καφέ, δεν καπνίζει και δεν εκτίθεται στον ήλιο.

Το αμόρε της Τζένιφερ έφαγε αγωγή για απάτη από τον Έλληνα πρώην κουνιάδο του.

Αντιμέτωπος με 30 χρόνια φυλάκιση βρίσκεται ο σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ και θρύλος του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, μετά την αγωγή ύψους 50.000.000 δολαρίων που κατέθεσε σε βάρος του ο Έλληνας πρώην κουνιάδος του Κωνσταντίνος Σκούρτης, κατηγορώντας τον για απάτη και υπεξαίρεση.

Ο αδερφός τής Σίνθια Σκούρτη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά ο Ροντρίγκεζ, κατηγορεί τον πρώην αστέρα των Γιάνκις ότι τον εξαπάτησε, θέτοντάς τον παράνομα εκτός της αυτοκρατορίας real estate που είχαν δημιουργήσει μαζί.

Στην αγωγή του χαρακτηρίζει μάλιστα τον Ροντρίγκεζ «κατά συρροή άπιστο και ψεύτη», τονίζοντας ότι μετά τις απιστίες σε βάρος της αδερφής του, «απίστησε» και στη συνεταιρική τους σχέση.

Οι κατηγορίες

Μεταξύ των κατηγοριών που εξαπολύει εις βάρος του είναι η κατάθεση ψευδών φορολογικών εγγράφων, ασφαλιστική απάτη, απάτη μέσω αλληλογραφίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπεξαίρεση χρημάτων. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος ο Ροντρίγκεζ, κάποια από τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται επισείουν ποινές φυλάκισης έως 30 χρόνων, ενώ αν βρεθεί ένοχος για υπεξαίρεση, μπορεί να δει μέρος της μεγάλης περιουσίας του να κατάσχεται. Ο ίδιος, ωστόσο, χαρακτηρίζει αβάσιμες τις κατηγορίες του Σκούρτη.

Κωνσταντίνος Σκούρτης

Ο Ροντρίγκεζ είχε γνωρίσει την αδερφή του Σκούρτη, Σίνθια, σε γυμναστήριο του Μαϊάμι το 1999 και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002. Έξι χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο, με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του να τον κατηγορεί για πολυάριθμες εξωσυζυγικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης και μιας με τη Μαντόνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This