Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Κουλιανού: «Δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό» – Τι εννoούσε στην πραγματικότητα (video)

Σε παρελθοντικές στιγμές του μόντελινγκ αναφέρθηκε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Μερικά από αυτά, είναι η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Κουντουρά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος, ενώ για την Βίκυ Κουλιανού δήλωσε ότι «δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό».

Η τοποθέτηση αυτή σχολιάστηκε από την εκπομπή «Happy Day» με τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος είναι πρώην μοντέλο, να τονίζει πως η Βίκυ Κουλιανού είχε κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Ο γνωστός φωτογράφος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τηλεφώνησε στην εκπομπή και εξήγησε πως δεν θυμόταν την καριέρα του εν λόγω μοντέλου «φωτογραφικά»

«Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δε θυμόμουν ρε παιδιά. Δε θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ