Τάσος Ξιαρχό: «Μου αρέσουν τα αγόρια» (video)

Must Read

O Tάσος Ξιαρχό είναι ένας πολύ ταλαντούχος χορευτής και μετρά ήδη 10 χρόνια καριέρας στο χορό και τη showbiz, καθώς έχει συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει χορογραφήσει 80 videoclip. Κάτι ίσως που δεν γνωρίζαμε για τον Τάσο Ξιαρχό είναι ότι ήταν χορογράφος στο «So You Think You Can Dance».

Ο Τάσος Ξιαρχό έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο χορογράφος του GNTM, ιδιαίτερα αγαπητός όμως στο κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο show J2US, όπου βγήκε νικητής μαζί με την coach του, Κόνι Μεταξά.

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος είναι και χρήστης του Tik Tok όπου έχει αποσπάσει χιλιάδες followers.

Mέσα από αυτήν την εφαρμογή φαίνεται το απίστευτο ταλέντο του ως χορευτής, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να μιμηθούν για τις χορευτικές του φιγούρες.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να προχωρήσει σε μία πιο προσωπική αποκάλυψη. Μέσω ενός τραγουδιού, οι χρήστες καλούνται να απαντήσουν σε προσωπικές ερωτήσεις. Στην ερώτηση λοιπόν «τι του αρέσει», ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε «τα αγόρια», αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι ομοφυλόφιλος, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον απογειώνουν.

https://vimeo.com/501754184

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This