Λένα Παπαρηγοπούλου: O λόγος που άφησε το μόντελινγκ για να γίνει συγγραφέας θρησκευτικών και φιλοσοφικών βιβλίων (video)

Must Read

Η Λένα Παπαρηγοπούλου σε ηλικία 18 ετών κατάφερε με την εντυπωσιακή της παρουσία να στεφθεί το 2002, «Σταρ Ελλάς». Την ίδια περίοδο, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος». Έκτοτε η ίδια συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας ορισμένων εγχώριων οίκων και αλλά και σε φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ άρχισε να ατονεί και οι οίκοι μόδας έχασαν την όμορφη καλλονή από τις πασαρέλες τους.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο υπουργείο εξωτερικών στα θέματα της θρησκείας, ενώ πλέον γράφει βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο.

Η Λένα Παπαρηγοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την απόφασή της να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Η συγγραφέας θεολογικών και φιλοσοφικών βιβλίων αποκάλυψε πως μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι χριστιανικές αρχές που της πέρασαν οι γονείς της.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια της εκπομπής ότι έχει νιώσει την παρουσία του Θεού δίπλα της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό που παρατήρησα ήταν η ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι. Μία δεύτερη φορά ήταν όταν διάβαζα για τις εξετάσεις για τον Χριστό. Μέχρι τότε δεν είχα τον Χριστό στο κεφάλι μου αλλά τον Θεό».

Αναφορικά με την αρνητική κριτική που της ασκήθηκε από ιερωμένους όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, η Λένα Παπαρηγοπούλου είπε πως «δεν ήθελα να πάω, ήθελα να γίνω μοντέλο. Επειδή οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, ήταν ενθουσιασμένοι για τα καλλιστεία. Οι ιερείς το θεωρούσαν αντιφατικό. Αλλά εγώ πιστεύω ότι το αντιφατικό είναι στο μυαλό κάποιων ανθρώπων. Κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό και αυτό που μου λέει η συνείδηση μου. Η θεϊκή φωνή μέσα σου. Αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις. Όμως τα καλλιστεία για μένα ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν μια προβολή, κι ας μου έλεγαν όλοι να πάω. Έπρεπε να σκεφτώ λογικά. Τη θυμάμαι αυτή τη βραδιά. Ήμουν πολύ αγχωμένη. Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, δεν μου προσφέρει κάτι. Ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια. Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου».

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την συγγραφή  φιλοσοφικών βιβλίων απάντησε πως  «μου άρεσε από μικρή η Φιλοσοφία και η Ψυχολογία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μεταπτυχιακό στην Φιλοσοφία για να κάνω την αρχή και να γράψω μετά για τον Θεό και περισσότερα πράγματα».

Τέλος, αποκάλυψε τον λόγο ξεχωρίζει τον Χριστιανισμό από τις υπόλοιπες θρησκείες.

«Όλες οι θρησκείες είναι ενδιαφέρουσες γιατί μιλάνε για το ανώτατο. Απλώς ο Χριστός δεν είναι θρησκεία είναι η πραγματικότητα μέσα μου. Ο Χριστιανισμός είναι αποκάλυψη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This