Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά: «Υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κώστα Σπυρόπουλο» (video)

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου»!

Must Read

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι ο Γιώργος Κιμούλης της κακοποίησε λεκτικά και ψυχολογικά, άλλη μία δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος κατηγορείται από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, για σεξουαλική παρενόχληση.

Η εκπομπή «Πρωινό» μάλιστα, είχε αναφερθεί στο γεγονός χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του ηθοποιού.

Ο Κώστα Σπυρόπουλος φαίνεται πως κατά διάρκεια των ακροάσεων για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης, προέβη σε ανάρμοστες πράξεις ενώπιον γυναικών ηθοποιών.

Οι τρεις ηθοποιοί καταγγέλλουν δημόσια τον Κώστα Σπυρόπουλο για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μέσω της δικηγόρου τους.

Μέσα από την κοινοποίηση που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς το Instagram αναφέρουν συγκεκριμένα ότι «oρμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This