Πέμπτη 5/8/2021

Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά: «Υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κώστα Σπυρόπουλο» (video)

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου»!

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι ο Γιώργος Κιμούλης της κακοποίησε λεκτικά και ψυχολογικά, άλλη μία δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος κατηγορείται από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, για σεξουαλική παρενόχληση.

Η εκπομπή «Πρωινό» μάλιστα, είχε αναφερθεί στο γεγονός χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του ηθοποιού.

Ο Κώστα Σπυρόπουλος φαίνεται πως κατά διάρκεια των ακροάσεων για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης, προέβη σε ανάρμοστες πράξεις ενώπιον γυναικών ηθοποιών.

Οι τρεις ηθοποιοί καταγγέλλουν δημόσια τον Κώστα Σπυρόπουλο για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μέσω της δικηγόρου τους.

Μέσα από την κοινοποίηση που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς το Instagram αναφέρουν συγκεκριμένα ότι «oρμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ