«Xρυσό δηλητήριο» η σύζυγος του Νίκου Μανιαδάκη! Η χλιδάτη ζωή στο στο Λονδίνο και τα πανάκριβα σύνολα

Πανάκριβα σύνολα και τσάντες δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τη Χριστίνα Φαρμάκη

Must Read

Ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη για την σύζυγο του Νίκου Μανιαδάκη, καθηγητή της ΕΣΔΥ, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis.

Η Χριστίνα Φαρμάκη που άφησε τις πίστες της νυχτερινής διασκέδασης και παντρέυτηκε τον Νίκο Μανιαδάκη, ζει ονειρική ζωή στο Λονδίνο, και ως «mrs_goldpoison» στο Instagram, επιδίδεται σε αναρτήσεις πλουτισμού.

Πανάκριβα σύνολα μεγάλων οίκων μόδας, τσάντες χιλιάδων ευρώ και γοβάκια Louboutin, κοσμήματα μεγάλης αξίας και μια τεράστια συλλογή γυαλιών ηλίου, είναι μερικά από τα «διαμάντια» της γκαρνταρόμπας την οποία η κ. Φαρμάκη φροντίζει να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μάλιστα, δεν ξεχνάει να φωτογραφίζει και γωνιές του υπερπολυτελούς σπιτιού της στο Λονδίνο, για το οποίο μάλιστα καυχιέται ότι επιμεληθεί την καλύτερη διακόσμηση.

Όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα παρά την εισαγγελική διάταξη από το 2019 για απαγόρευση εξόδου από την χώρα στον κ. Μανιαδάκη, ο ποίος φέρεται έχει διαφύγει στη βρετανική πρωτεύουσα και ζει ζωή χαρισάμενη. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα χρήματα του Μανιαδάκη στις τραπεζικές του καταθέσεις έχουν δεσμευτεί, και πλέον τα έσοδά του είναι 2.000 ευρώ, μεικτά, τον μήνα από την θέση του καθηγητή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Η πλουσιοπάροχη ζωή που δεν σταματά να επιδεικνύει η κα. Φαρμάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγείρει ερωτήματα για το κατά πόσο τα 2.000 ευρώ που λαμβάνει ως μισθό ο σύζυγός της καλύπτουν τα… ημερήσια έξοδά της. Η ίδια πάντως δεν δείχνει να προβληματίζεται καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CI-N1qasMb5/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This