Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν την έναρξη της εκπομπής τους στα χιόνια (video)

Σε ρόλο ρεπόρτερ κάνουν ανταπόκριση για τον χιονιά!

Must Read

Διαφορετικά ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. η οποία αποφάσισε ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» να βγει έξω από το στούντιο της εκπομπής «Happy Day» και να κάνει από κει την ανταπόκριση του χιονιά.

«Καλώς ήρθατε. Είμαστε εδώ ζωντανά. Δεν είμαστε στην Αράχοβα, στο Καϊμακτσαλάν ή στις γαλλικές Άλπεις, αλλά έξω από το στούντιο της εκπομπής. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Αττική. Έχει το ευχάριστο του πράγματος να βγείτε με τα παιδιά σας και να παίξετε χιονοπόλεμο, αλλά θέλει πολύ προσοχή. Έχουμε εκτεταμένα προβλήματα. Δεν γίνονται δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, οπότε αν δεν έχετε να πάτε κάπου μην μετακινηθείτε. Σε όλη την Αττική υπάρχουν προβλήματα.

«Η μαμά μου που είναι στα Πατήσια και μίλησα μου είπε ότι έχουμε πέντε πόντους χιόνι. Θυμάμαι ότι ήμασταν εδώ πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτήν την εικόνα έχω να τη ζήσω από το 2004 που είχαμε στα Πατήσια 10 πόντους χιόνι».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό, ούσα καλά ντυμένη και αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να φτάσει στην εκπομπή.

Με παρόμοιο τρόπο όμως ξεκίνησε την εκπομπή της και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» αφού έφτιαξε το χιονάνθρωπο της θέλησε να μεταφέρει τη λευκή εικόνα που αντίκρισε όταν έφτασε στο στούντιο.

«Καλημέρα. Να δούμε την όμορφη πλευρά. Εδώ είμαστε. Χιονισμένα τα πάντα, αλλά ήρθαμε με ασφάλεια. Σας έχω φτιάξει εδώ με τους συναδέλφους μου έναν χιονάνθρωπο. Είχαμε να δούμε τέτοιο χιόνι από το 2004».

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε να φτάσει στο Μαρκόπουλο όπου βρίσκεται το στούντιο και λίγο αργότερα η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα Ναταλί Κάκκαβα πρόβαλε εικόνες από το χιονισμένο Λαγονήσι αποκαλύπτοντας πότε θα εξασθενήσει η κακοκαιρία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This