Ούτε σε επαναλήψεις σίριαλ δεν θα παίζει στα κανάλια ο Φιλιππίδης

Θα «σκάσει» εμπάργκο

Must Read

Ενός κακού μύρια έπονται! Δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ τα πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που κατέληξαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο στη μιντιακή αγορά, τα περισσότερα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρεται ότι είναι αποφασισμένα να μην τις προβάλουν ξανά ως επαναλήψεις, ειδικότερα αυτό το διάστημα που το θέμα βράζει και έχει ευαισθητοποιήσει τόσο πολύ το κοινό.

Εν τω μεταξύ, θύμα της υπόθεσης Φιλιππίδη είναι το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που δεν μπορεί να μπει άμεσα σε γυρίσματα. Μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Πέτρου Φιλιππίδη, η εταιρία παραγωγής αναζήτησε έναν τρόπο ωστε να εξαφανίσει τον Παρασκευά, τον ρόλο που υποδυόταν ο ηθοποιός. Οι σεναριογράφοι αποφάσισαν ότι την εξαφάνισή του από το χωριό θα μπορούσε να τη διηγηθεί ο αδελφός του Μένιος, ένας νέος ρόλος που θα εισβάλει με φόρα στην υπόθεση.

Οπως ακούγεται, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν έξι ημέρες, με τον Τάσο Χαλκιά να δίνει τα χέρια με την παραγωγή. Ομως, τα γυρίσματα δεν έγιναν λόγω της «Μήδειας» και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν, μια και τα επεισόδια, τα οποία είναι έτοιμα, στερεύουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This