Νεκρός σε τροχαίο στην Πάφο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός!

Must Read

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάφο, βρήκε ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών Ahab O’Hary ή Dick O’ Hary όπως ήταν το καλλιτεχνικό του, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στην Κύπρο.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, ο άτυχος ηθοποιός, γεννηθείς το 1962, εκτός από το σπίτι του στην Πενταλιά της Πάφου, διατηρούσε κατοικία και στην κοινότητα Κοιλίνιας.
Όπως μετέδωσε ο Μάριος Ιγνατίου, ο Dick O’Hary, γνωστός και ως «Ινδιάνος», όπως τον αποκαλούσαν στην περιοχή, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε σε σημείο του δρόμου Αξύλου- Νατά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου ηθοποιού χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Ο άτυχος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή που διέμενε. Επίσης, έχαιρε της εκτίμησης του ρωσσόφωνου κοινού της Κύπρου, λόγω της συμμετοχής του στην ταινία Legent Hunt.

Μεταξύ άλλων είχε λάβει μέρος στην ταινία Never Grow Old του 2019 με τους Τζον Κιούζακ και Εμιλ Χιρς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This