Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Συγκαλύπτεις τον θύτη» (video)

«Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα», είπε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Must Read

Αρνητικά σχόλια και κατάρες έχει δεχτεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για φιλικό του πρόσωπο και στενό του συνεργάτη.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, καθώς επίσης αποκάλυψε περιστατικά τα οποία γνώριζε αλλά και αυτά που τον έκαναν να πέσει από τα σύννεφα τονίζοντας ότι όχι μόνο το θέατρο αλλά και ολόκληρη η κοινωνία πρέπει να καθαρίσει από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Πρόκειται για μια επώδυνη στιγμή για το θέατρο, όπως και στις γέννες, όμως, οι επώδυνες στιγμές μπορεί να φέρουν κάτι ελπιδοφόρο και καλό», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις» είπε, λέγοντας ότι το θέατρο δεν είχε τα εργαλεία για να καταγγείλει τέτοιες καταστάσεις.

«Κυκλοφορούσαν πράγματα αλλά δεν μπορούσες να τα κάνεις κάτι. Γίνονταν εν κρυπτώ. Οι μόνες συμπεριφορές για τις οποίες μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα είναι οι δικές μου»

Αναφορικά με την περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού που έχει κατηγορηθεί για περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε πως «δεν έχω υπάρξει φίλος και συνεργάτης μόνο με έναν από τα πρόσωπα που καταγγγέλονται. Έχω υπάρξει στενός φίλος και συνεργάτης με τουλάχιστον δύο. Είναι θεμιτή η ανάγκη του κόσμου να προσπαθήσει να καταλάβει. Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει στο σπίτι μου.»

Επίσης αποκάλυψε ότι ήταν μάρτυρας σε κακοποιητικη συμπεριφορά σκηνοθέτη προς έναν φίλο του, όμως ο φίλος του του ζήτησε να μην παρέμβει ισχυριζόμενος ότι δεν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση.

Όσον αφορά τα όσα του καταλογίζονται σχετικά με τη συγκάλυψη τέτοιων συμπεριφορών, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ούτε εκείνος αλλά ούτε και άνθρωποι από το περιβάλλον του δεν έχω συγκάλυψη τέτοια περιστατικά.

Ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχεται επιθέσεις εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα λύγισε όταν αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει από τα social media καθώς του εύχονταν «να πάθει καρκίνο»

«Δεν φοβάμαι κανέναν. Είμαι πάρα πολύ εντάξει στις εργασιακές σχέσεις μου και τις άλλες. Τα ψέματα που έχουν ακουστεί για μένα είναι αδιανόητα. Έχω ακούσει ότι έχω εμπλακεί ως και σε μαχαιρώματα. Είναι ψευδές ότι προσπάθησα να συγκαλύψω όλα αυτά τα γεγονότα ούτε και κανείς από το στενό μου περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Από τον κόσμο ζήτησε να παραμείνει ψύχραιμος και να αφήσει τις τελικές κρίσεις για τους αρμόδιους. «Θα κριθούν όλοι για όσα έκαναν», υπογράμμισε.

Οι δηλώσεις του ωστόσο φαίνεται να μην έπεισαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προτείνοντας του να σωπάσει, καθώς με τον τρόπο του “συγκαλείπτει” κάποιους από τους θύτες.

«O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν; Ανάγει ο Κων. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα.

Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις. Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κων. Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This