Ρούλα Ρέβη: «Ένα σκουπίδι, ένας παιδεραστής! Γιατί δεν πάμε να του πετάξουμε παιχνίδια στο παράθυρο;»

Ξέσπασε η φωτογράφος! «Τι θα μας κάνει; Θα μας κάνει μήνυση;»

Must Read

Με μια πύρινη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ρούλα Ρέβη ξεσπά για την υπόθεση που συγκλόνισε τον χώρο του πολιτισμού και την κοινωνία. Η φωτογράφος με ένα κείμενο – καταπέλτη προτρέπει να δημοσιευτεί το όνομα του σκηνοθέτη – ηθοποιού που κατηγορείται για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, χωρίς ωστόσο η ίδια να το αναφέρει.

«Έχω θυμώσει από όλα όσα άκουσα προσεκτικά και πιέζοντας την παρόρμηση μου, για να φανώ ώριμη ενήλικας, και να σκεφτώ, να ζυγίσω , γνωρίζοντας από μέσα ένα χώρο εργασίας πολύ καλά ανήκω κατά ένα μέρος μου σε αυτόν. Θέλω μόνο κάτι να ρωτήσω εδώ. Πού είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που έψαχναν τα σκουπίδια ανθρώπων διάσημων για να ανακαλύψουν μικρές βλακείες και να γεμίσουν τις τηλεοπτικές τους ώρες και τα ηλίθια φύλλα των περιοδικών τους. Πού είναι οι κρυμμένοι παπαράτσι που δεν άφηναν ζευγάρια να χωρίσουν με την ησυχία τους; Γιατί δεν είναι έξω από το σπίτι του παιδεραστή αφού όλοι γνωρίζουμε το όνομα του;» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ρούλα Ρέβη εκνευρισμένη, αναρρωτιέται γιατί ο κόσμος δεν πάει κάτω από το σπίτι του θεατράνθρωπου να του πετάξει παιδικά παινίδια στο παράθυρο: «Γιατί δεν κρύβετε κανείς παιδιά μέσα σε αμάξι με τηλεφακό να τον φωτογραφίσει; Γιατί δεν έχουν λεφτά τα κανάλια να πληρώσουν πρόστιμο αν πουν το όνομα του δημόσια; Γιατί δεν ψάχνετε τα δικά του σκουπίδια έξω από το σπίτι του να δούμε τι θα βρούμε; Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπίτι του όλοι μαζί να του πετάξουμε παιδικά παιχνίδια στο παράθυρο; Γιατί φοβόμαστε έναν δικηγοράκο που του βάζει λεφτά αυτός στην τράπεζα και δεν φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας; Τι θα μας κάνει; Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι, ένας παιδεραστής; Είδα τη συνέντευξη του ανθρώπου στην τηλεόραση και θυμήθηκα πως ένοιωθα στα 15 και εγώ πως θα μπορούσε κάποιος να με χειριστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτό το αγόρι που είδα. Ποσό αλήθεια είχαν τα μάτια του είδατε πιο αληθινό βλέμμα τελευταία; Εγώ όχι είδα 2 μάτια 15 χρόνου στο πρόσωπο ενός 40 χρόνου γιατί το βλέμμα του, ο φόβος του και το τεράστιο γιατί του φαίνεται ακόμα και σήμερα στα ματάκια του.» γράφει για τον Βασίλη που κατέθεσε μήνυση για την σεξουαλική κακοποιήση στην ηλικία των 15.

Η φωτογράφος καλεί μάλιστα τους δημοσιογράφους να δώσουν μια εικόνα του μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις: «Γιατί δεν λέμε αυτό το όνομα; Πού είστε δημοσιογράφοι; Εσείς δεν είστε που περιμένατε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του για να μας γεμίσετε με ανόητες πληροφορίες; Πηγαίνετε έξω από το σπίτι του δώστε μας ένα πλάνο και μην πείτε τίποτα άλλο! Εμείς θα καταλάβουμε. Από τα μάτια. Όπως καταλαβαίνουμε τα μάτια ενός παιδιού να είστε σίγουροι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε και το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά. Πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας μια φορά με ουσία βοηθήστε μας. Ας πούμε αυτό το όνομα . Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε . Αυτός να έχει την οργή μας #αισχος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This