Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στο Bachelor ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες»

Must Read

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ALPHA, «Battle of the couples», o Παναγιώτης Βασιλάκος, μίλησε για το «Bachelor» και την επιλογή του να γίνει κομμάτι ενός τέτοιου πρότζεκτ.

«Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την συμμετοχή μου στο ριάλιτι, θεωρώ ότι ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική, αλλά με έκανε καλύτερο» είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και συμπλήρωσε: «Το “έχω συναισθήματα για σένα” θα με κυνηγάει για πολύ καιρό».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην τεράστια αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, σημειώνοντας ότι οι αντιδράσεις των θαυμαστών του, τον γεμίζουν χαρά και τίποτα άλλο.

Όπως είπε ο πρώτος Έλληνας Bachelor, η πρόταση για την παρουσίαση του «Battle of the couples» ήταν αναπάντεχη, ειδικά από την στιγμή που είχαν πέσει τόσα ονόματα στο τραπέζι για το συγκεκριμένο ρόλο.

«Το κανάλι όμως μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ με τη σειρά μου αποδέχτηκα την πρόκληση. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, η τηλεόραση μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει το ίδιο εύκολα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This