Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στο Bachelor ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες»

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ALPHA, «Battle of the couples», o Παναγιώτης Βασιλάκος, μίλησε για το «Bachelor» και την επιλογή του να γίνει κομμάτι ενός τέτοιου πρότζεκτ.

«Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την συμμετοχή μου στο ριάλιτι, θεωρώ ότι ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική, αλλά με έκανε καλύτερο» είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και συμπλήρωσε: «Το “έχω συναισθήματα για σένα” θα με κυνηγάει για πολύ καιρό».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην τεράστια αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, σημειώνοντας ότι οι αντιδράσεις των θαυμαστών του, τον γεμίζουν χαρά και τίποτα άλλο.

Όπως είπε ο πρώτος Έλληνας Bachelor, η πρόταση για την παρουσίαση του «Battle of the couples» ήταν αναπάντεχη, ειδικά από την στιγμή που είχαν πέσει τόσα ονόματα στο τραπέζι για το συγκεκριμένο ρόλο.

«Το κανάλι όμως μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ με τη σειρά μου αποδέχτηκα την πρόκληση. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, η τηλεόραση μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει το ίδιο εύκολα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο» κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ