Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Λίλιαν Αρχοντή: «Έχω βιώσει σεξουαλική κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου» (video)

«Ένα μπράβο στα κορίτσια και τα αγόρια που μίλησαν. Είμαι μαζί τους».

Πριν από λίγες ημέρες η Λίλιαν Αρχοντή είχε δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου είχε αποκαλύψει πως είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μετά από αυτές τις δηλώσεις δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα, γι’ αυτό το λόγο θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Λίλιαν Αρχοντή μιλώντας εκπομπή, αποκάλυψε ότι είχε υποστεί κακοποίηση από πολύ γνωστό ηθοποιό, γεγονός το οποίο είχε αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξη.

«Το παράπονό μου είναι ότι δεν δόθηκε συνέντευξη για το μήνυμα που έστειλα στον ηθοποιό – σκηνοθέτη, έχω πει κι άλλα πράγματα, έχω βιώσει κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική και σεξουαλική πριν από χρόνια. Έχω βιώσει κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου στην αρχή της καριέρας μου και επειδή δεν είναι εν ζωή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Λίλιαν Αρχοντή.

Και συνέχισε: «Είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες και να μπω ένα μπράβο στα κορίτσια και τα αγόρια που μίλησαν. Είμαι μαζί τους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ