Δάκης για την μάχη με τον καρκίνο: «Ήμουν στο 4ο στάδιο, είχα 6 μήνες ζωής και δεν μου το είπαν» (video)

«Ακόμα συνεχίζω, το παλεύω. Δεν φοβήθηκα ποτέ»

Must Read

Σε ηλικία 20 ετών ήρθε από την Αλεξάνδρεια στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων και παράλληλα ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο στα αγγλικά με τίτλο «Deep in the heart of Athens». Έκτοτε ακολούθησαν δίσκοι που γνώρισαν αμέσως μεγάλη επιτυχία στα Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά.

Ο λόγος για τον Δάκη, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία την περίοδο των 80s-90s.Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσου για τα πρώτα ξεκινήματα της καριέρας του.

Ο ίδιος αποκάλυψε όταν ζούσε στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησε να μαθαίνει κρυφά πιάνο και για να βγάλει το χαρτζιλίκι του άρχισε να τραγουδάει σε γνωστό μαγαζί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους καταξιωμένους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι συμμετείχε στη συναυλία των Rolling Stones όταν είχαν έρθει στην Ελλάδα, εκείνος όμως δεν έκατσε να τους δει γιατί δεν του άρεσαν καθόλου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η δόξα τον αγχώνει καθώς νιώθει ότι εγκλωβίζεται σε ένα «χρυσό κλουβί». Ωστόσο την επιζήτησε στις αρχές της καριέρας του, όμως αργότερα κατάλαβε ότι δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμη.

μιλώντας για τη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του εκμυστηρεύτηκε το παράπονο του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με θεωρούσαν “ελαφρό” τραγουδιστή επειδή είπα και εμπορικά τραγούδια. Τα μίντια, οι δημοσιογράφοι με θεωρούν ελαφρό», δήλωσε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Δακής ομολόγησε ότι δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπήρχε ζηλιάρης συντρόφους του, όμως ο ίδιος δεν ήταν πιστός.

Τέλος αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει.

«Δεν μου είπαν αμέσως τι συνέβαινε. Με έπιασαν οι πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Εγώ φταίω γιατί φοβόμουν να κάνω κολονοσκόπηση. Όταν με χειρούργησαν είδαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο κι ότι έχω 6 μήνες και δεν μου το είπαν. Όλοι μου φέρονταν με αγάπη και μ έκαναν τα χατίρια. Ακόμα συνεχίζω, το παλεύω. Δεν φοβήθηκα ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This