Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Δώρα Χρυσικού: «Ψέμα ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη το ’15 – Έχω στοιχεία για τις Αρχές»

«Βόμβα» από την ηθοποιό που ζει στην Ιθάκη τους περισσότερους μήνες του χρόνου

Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και δηλώνει ότι έχει στοιχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι αρχές.

Η ηθοποιός που περνά αρκετούς μήνες του χρόνου στο σπίτι της στην Ιθάκη, με ανάρτησή της στο Facebook, κάνει λόγο για «κατάφωρο ψέμα» του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τον Αύγουστο του 2015, όπου κατηγορείται ότι βίασε τον ανήλικο στην Επίδαυρο, εκείνος βρισκόταν στην Ιθάκη. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Ελένη Κούρκουλα φιλοξένησε εκείνον και τον αδερφό του στο σπίτι της στο νησί του Ιονίου.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του»

Η Δώρα Χρυσικού στην ανάρτησή της αναφέρει ότι έχει στοιχεία στη διάθεση της που αποδεικνύουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν επισκέφτηκε το νησί τον Αύγουστο του 2015, ενώ προτίθεται μάλιστα να τα καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

«Λοιπόν αυτή είναι η κατάπτυστη απολογία του Λιγνάδη» γράφει και παραθέτει απόσπασμα από το υπόμνημα. «Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ