Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις για ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, επειδή εσείς είστε καλύτεροι. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε με αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Δεχτείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να κρατήσετε συντηρητική στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν. Οι καινούργιες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και, κυρίως, μην τον καταπιέζετε.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Θέστε προτεραιότητες για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες σας, τις οποίες είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας, αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πίεση στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε να γίνουν σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κίνητρο για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σάς προσφέρει απλόχερα η ζωή. Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This