Τα αρνητικά σχόλια του κοινού φρενάρουν την εκπομπή της Σαλαγκούδη στον Σκάι

Τα... μασάνε!

Must Read

Μπορεί να είχε ακουστεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη θα είχε δική της εκπομπή στον Σκάι το καλοκαίρι, αυτός άλλωστε ήταν και όρος της για να λάβει μέρος στο «Survivor» όπως φημολογείται, ωστόσο ο σταθμός του Φαλήρου δεν μπορεί να μη λάβει υπόψη τα αρνητικά σχόλια του κόσμου προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι η Ανθή δεν μπορεί να βρεθεί στο τιμόνι κάποιας εκπομπής γιατί φοβούνται ότι δεν θα έχει την αποδοχή του κοινού, και έτσι στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού ως δημοσιογράφος. Το ερώτημα είναι αν η ίδια θα δεχτεί τον ρόλο της ρεπόρτερ ή αν θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη! Και εκεί που με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον η κόρη του Σαλαγκούδη βρίσκεται στο επίκεντρο έχοντας να αντιμετωπίσει και το κράξιμο που της ρίχνει ο άλλοτε «φίλος» της στο παιχνίδι Περικλής Κονδυλάτος, ήρθε και η αποκάλυψη από το «Ευτυχείτε» που ήθελε τη Σαλαγκούδη, σε περίπτωση που ο κόσμος την κρατούσε στο παιχνίδι, να την έκανε μόνη της λόγω του… bullying που δεχόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This