Diviido.com – Driving Fashion Forward!

Must Read

Μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα έκανε την εμφάνιση της τις προηγούμενες ημέρες. Το DIVIIDO είναι ένα ολοκαίνουργιο και πολύ φρέσκο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο πλαισιώνεται από πολύ αγαπημένα και επώνυμα brand. Προσφέρει αξιόπιστες αγορές και δύο χρόνια εγγύηση στα περισσότερα προϊόντα του. Έχει συνεχώς εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα που αγγίζουν το 50% και πολλές κατηγορίες για να γνωρίζουμε τα best seller και τις νέες παραλαβές. Όλος ο κόσμος κερδίζει με την πρώτη του αγορά 10% έκπτωση με το κουπόνι DIVIIDONEW10. Ας δούμε όμως και μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Η JCOU είναι μια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις γυναίκες. Πρόκειται για ένα brand γυναικείων ρολογιών με πολύ μοναδικό σχεδιασμό. Τα ρολόγια της συνδυάζουν μοναδικά την διαχρονικότητα του κλασικού με την γοητεία του μοντέρνου. Η παρουσία της είναι συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα και την κομψότητα. Πρόκειται για ένα brand αφοσιωμένο στην γυναίκα.

Τα LE DOM είναι ρολόγια τα οποία προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές. Έχουν και γυναικεία καθώς και αντρικά ρολόγια σε πολύ καλές τιμές και με μοναδική ποιότητα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό κομψότητας και προσιτής τιμής.

Η MELLER είναι μια εταιρεία με γυαλιά και ρολόγια. Είναι πολύ προσιτή εταιρεία οικονομικά. Τα ρολόγια της είναι υψηλής ποιότητας υλικών και κατασκευασμένα με πολύ στυλ. Έχει πολλά unisex σχέδια στα ρολόγια καθώς και στα γυαλιά της. Τα γυαλιά της έχουν πολύ καλό φακό. Τα περισσότερα είναι polarized ώστε να προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Υπάρχει και η blue light σειρά. Πρόκειται για γυαλιά τα οποία ξεκουράζουν τα μάτια από τις πολλές ώρες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή , κινητού ή τηλεόρασης. Συνεχώς αναβαθμίζουν τα σχέδια τους και σε προκαλούν να πάρεις και άλλα.

Η ADIDAS είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς όλοι την γνωρίζουμε. Το site της Diviido συνεργάζεται μαζί της και μας προσφέρει πολύ ιδιαίτερα γυναίκεια , αντρικά αλλά και unisex ρολόγια.

Η POLICE είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει αξεσουάρ μόδας. Έχει συνεργαστεί για την προώθηση των προϊόντων της με τεράστια ονόματα από τον χώρο της showbiz όπως Bruce Willis, George Clooney, James O’Sullivan, David Beckham, Neymar και Antonio Banderas. Το Diviido σας προτείνει κάποια από τα πολύ ιδιαίτερα ρολόγια της καθώς και επιλεγμένα σχέδια κοσμημάτων της.

Η NIXON είναι μια εταιρεία που έγινε γνωστή μέσα από τα σπορ ρολόγια της. Πλέον δεν μιλάμε απλά για σπορ ρολόγια . Πρόκειται για ένα brand με σικάτα unisex κατά κύριο λόγο ρολόγια που αποτελούν το τέλειο δώρο είτε για τον εαυτό σας είτε για αυτούς που αγαπάτε.

Φυσικά οι εταιρείες δεν τελειώνουν κάπου εδώ. Η Diviido έχει πάρα πολλές συνεργασίες. Μια ματιά στο site της www.diviido.com θα μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα και να το εμπιστευτούμε φυσικά για τις αγορές μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This