Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Tο διάλειμμα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζεται και θα είναι μόνιμο» (video)

Συζητάνε ήδη για το διαζύγιό τους!

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικούς μήνες η είδηση ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος μετά από δύο χρόνια γάμου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η είδηση αυτή είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, με το πρώην ζευγάρι να κάνει λόγο για απλή διάσταση.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ωστόσο, μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού, ενώ αποκάλυψε πως συζητάει ήδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το διαζύγιο τους.

«Είχε ξεκινήσει ένα διάλειμμα για να δούμε πού πηγαίνουμε και τι θέλει ο καθένας από τη ζωή μας. Αυτό το διάλειμμα συνεχίζεται και θα είναι μόνιμο. Όσον αφορά στο διαζύγιο, επειδή το συζητάμε και είμαστε σε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ούτε μαλωμένοι είμαστε, έχουμε καλές σχέσεις και επαφές και ίσως η σχέση μας να γίνει τώρα πιο ουσιαστική. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Αναφορικά με τον λόγο του χωρισμού, ο Αριστομένη Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Τρίτα και τέταρτα πρόσωπα δεν υπάρχουν εν γνώσει μας. Ήταν περισσότερο στις προτεραιότητες που έχει βάλει ο καθένας. Ότι δεν συμπίπτουν σε αυτήν τη φάση. Με ενοχλούν τα αρνητικά που ακούστηκαν γιατί κάποια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έβγαλαν μέχρι και ψεύτικο τον γάμο μας, με συμβόλαια και τέτοια. Ήταν μια απλή σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Από τη στιγμή που μπήκα στην διαδικασία να κάνω γάμο ήθελα και παιδί».

«Η Αλεξάνδρα ήταν κομμάτι της ζωής μου για 6 χρόνια και θα παραμείνει για πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά για την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This