«Μυστικοί» αρραβώνες για τον Αναστάση Ροϊλό και την Εριέττα Μανούρη

Ο Νικηφόρος πέρασε βέρες

Must Read

Η συνεργασία του Αναστάση Ροϊλού (Νικηφόρος) και της Εριέττας Μανούρη (Βαλεντίνη Σταμίρη) στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» ήταν η αρχή για να αναπτυχθεί ανάμεσά τους ένα πολύ θερμό ειδύλλιο, το οποίο εξελίχθηκε σε μια σοβαρή σχέση, με τους δύο ηθοποιούς πλέον να αποφασίζουν να περάσουν βέρες επισημοποιώντας το love story τους.

Οπως λένε άνθρωποι από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους πέρασαν μαζί το διάστημα της καραντίνας και δέθηκαν ακόμα περισσότερο, αποφασίζοντας τελικά ότι θέλουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ετσι χωρίς τυμπανοκρουσίες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ζουν γενικά δηλαδή, καθώς είναι ένα ζευγάρι πολύ χαμηλών τόνων, αποφάσισαν με την παρουσία πολύ λίγων δικών τους ανθρώπων να αρραβωνιαστούν, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι φυσικά ο γάμος τους.

Πάντως το ζευγάρι θα είναι μαζί και στο σανίδι! O Ροϊλός (που… τα σπάει στη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και στο θέατρο) και η Μανούρη (η οποία μόλις βγήκε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ξεχώρισε σε δουλειές όπως το «Τόσο κοντά» και το «Φεγγάρι από χαρτί» αλλά και στις σειρές «Αγριες μέλισσες» και «Αγγελική») πρόκειται να συμπράξουν το καλοκαίρι θεατρικά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα συμπρωταγωνιστήσουν στο πολυβραβευμένο έργο του Leonard Gershe «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», που έχει διασκευάσει και θα σκηνοθετήσει η εμπνευσμένη Ρέινα Εσκενάζυ, και το οποίο θα παρουσιαστεί σε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This