Σάββατο 8/5/2021

Δικηγόρος Νίκου Στραβοπόδη: «Yπόσχομαι προς πάσα κατεύθυνση πως ο βιασμός θα δικαστεί» (video)

«Ούτε ο κ. Στραβοπόδης, ούτε εγώ προσωπικά, είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο».

H υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη από τον Νίκο Στραβοπόδη μπήκε στο αρχείο, καθώς ο σεφ άλλαξε την κατάθεσή του για την ημερομηνία που διαπράχθηκε ο βιασμός, με αποτέλεσμα να παραγραφεί η αξιόποινη πράξη, αφού έχουν περάσει περισσότερα από 15 έτη.

Παρόλη την έκβαση που πήρε η υπόθεση, ο ηθοποιός, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από τον νεαρό chef, φαίνεται να μην ικανοποιημένος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του, κ. Ροδουσάκης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live», ο ηθοποιός πρόκειται να καταθέσει μήνυση εναντίον του καταγγελλόμενου, προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητά του.

«Σας το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι δεν είμαστε ούτε ο κ. Στραβοπόδης, ούτε εγώ προσωπικά ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, παρά το γεγονός ότι ο χειρισμός της υπόθεσης κατά αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικός και το αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει πια καταγγελία εις βάρος του. Από την πρώτη ώρα είπα ότι ο εντολέας μου είναι αθώος στην ουσία, δεν υπήρξε πράξη βιασμού. Αυτό είναι σαφές και σε κάθε τόνο. Επειδή θεωρούν κάποιοι μέσω της παραγραφής, πως το αδίκημα βιασμού δε θα εξεταστεί στην ουσία, υπόσχομαι προς πάσα κατεύθυνση πως ο βιασμός θα δικαστή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης στην εκπομπή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ