Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά» (video)

Η απάντηση της νεαρής ηθοποιού για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Must Read

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μόλις 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί». Επίσης έχει παίξει και στη σειρά «Επιστροφή» το 2018 και στο σήριαλ «Αρένα» το 2017.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάτρου.

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα, Μάρθα, Ελένη, γιατί ο παπάς είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Είχα παίξει στις Μάγισσες της Σμύρνης όταν ήμουν έξι χρονών. Στα 12 έπαιξα στο μιούζικαλ “Beauty and the Beast”. Μας είχαν πει τότε να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ το έκανα και έχασα τα λόγια μου… Ήταν σοκαριστικό. Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες», είπε αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Αναφορικά με την συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε: «Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα. Δεν μιλάω καθόλου Γαλλικά κι ας έπαιξα τη Ζορζέτ. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που βλέπεις ότι σε εμπιστεύονται, θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.»

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι η ταλαντούχα ηθοποιός έχει συνάψει σχέση με τον κριτή του «Master Chef» Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, εκείνη απάντησε ότι: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, φανταστικά και υπάρχει και άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω πολύ καλά», είπε μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη συνεργασία που έχει με τον γνωστό chef: «Είμαι στο Samano Radio,και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This