Πένυ Αγοραστού: «Δεν έxω ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού μου! Ήμουν γονιός των γονιών μου» (video)

Must Read

Η Πένυ Αγοραστού έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» υποδύοντας τον ρόλο την Λατάνια, ωστόσο το ντεμπούτο της ως ηθοποιός το έκανε το 2014, στην σειρά του Alpha «To Σόι Σου».

Η ταλαντούχα ηθοποιός χθες το βράδι κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  για την απώλεια του αδερφού της, η οποία την έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα.

«Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Πια είμαι μόνη μου κι έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν κι είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω, δεν ξεπερνιέται και δε νιώθω πολύ άνετα να το συζητώ αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν… Ειδικά για την μάνα δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Πάντα σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός.

Ήμουν 16 ετών όταν έγινε και για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν ο γονιός των γονιών μου. Αναγκάζεσαι να φανείς δυνατός για να στηρίξεις τους δικούς σου. Έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και να εκτιμώ την κάθε μου στιγμή. Αν δεν σου τύχει ένα τέτοιο περιστατικό, δεν μπορείς να καταλάβεις» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πένυ Αγοραστού αναφέρθηκε και στην περίοδο που εργάστηκε ως αεροσυνοδός σε πολύ γνωστή αεροπορική εταιρεία. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα περιέγραψε και ένα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη σε μία πτήση προς Λονδίνο.

«Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει», δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This