Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Νίκος Κοκλώνης για Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου τη μεριά» (video)

«Εκτός αν πρέπει να αμυνθώ που έχω να πω πολλά τότε.»

Το τελευταίο διάστημα η Τέτα Καμπουρέλη έχει απασχόληση ιδιαίτερα τα ΜΜΕ λόγω του συζύγου της Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή από της θυρίδες της τράπεζας του Ψυχικού.

Τα τηλεοπτικά, ιντερνετικά και έντυπα μέσα, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπάθησαν να καλύψουν αυτήν την περιβόητη υπόθεση. Το περιοδικό «OK» μάλιστα, είχε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την εν λόγω υπόθεση, έχοντας στο εξώφυλλο τη φωτογραφία της γνωστής αισθητικού.

Η Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η κίνηση του περιοδικού, απαίτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να της δώσει 50.000 Ευρώ. Για το λόγο αυτό ο εκδότης του περιοδικού κατέθεσε μήνυση κατά της αισθητικού για εκβιασμό.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός ωστόσο, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη διένεξη τους.

«Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου τη μεριά. Εγώ ενοχλήθηκα και δεν θα έκανα τίποτα, αν ήμουν εγώ. Αλλά επειδή είχε επικοινωνία με δύο άλλα στελέχη της εταιρίας, ήθελα να τους προστατέψω όσο είναι δυνατόν από τις απειλές. Έγινε καταγγελία και δεν θα κάνω τίποτα άλλο. Εκτός αν πρέπει να αμυνθώ που έχω να πω πολλά τότε. Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας που έχει γύρω από το όνομά της. Κανείς δεν μπορεί να φιμώσει κανέναν. Εγώ θα είμαι εδώ, αν θελήσει βοήθεια. Δεν έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ