Η καυστική απάντηση της Αντζελίνας για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικόλ

Πως αισθάνθηκε άραγε;

Must Read

Ένδοξες εποχές είχε ζήσει στο «Τhe Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος, καθώς είκοσι γυναίκες προσπαθούσαν να κατακτήσουν την καρδιά και το μυαλό του, φέρνοντας τον πολλές φορές σε δύσκολη θέση, αφού έπρεπε να τις απορρίπτει μία-μία προκειμένου να καταλήξει στην μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Η νικήτρια ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία ωστόσο χθες αποκάλυψε πως χώρισαν με το γνωστό, πλέον, παρουσιαστή.

Η είδηση αυτή ενδεχομένως να χαροποίησε αρκετές από τις παίκτριες που τον διεκδικούσαν σε άλλες όμως φάνηκε αδιάφορη. Στην δεύτερη κατηγορία συγκαταλέγεται η Αντζελίνα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, η οποία μάλιστα είχε φτάσει και μέχρι τον τελικό.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του «Bachelor» φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, γεγονός το οποίο φαίνεται στις απαντήσεις που έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This